Hjem » Medlemsfordeler » Forsikringer

Forsikringer

Vær trygg både på jobb og privat

Skolenes landsforbund tilbyr gode forsikringsordninger gjennom fordelsprogrammet LOfavør.

Forsikringer

Som medlem i Skolenes landsforbund har du noen forsikringer som er obligatoriske, i tillegg til at det er forhandlet frem andre gode individuelle forsikringer du kan benytte deg av.

Innboforsikringen og advokatforsikringen er obligatoriske forsikringer, mens reiseforsikringen er valgfri. Alle tre forsikringene vil bli trukket av din lønn sammen med medlemskontingenten. Hvis din arbeidsgiver ikke gjennomfører trekket, blir forsikringene fakturert direkte til deg sammen med kontingenten.

Innboforsikring 

Som medlem får du Norges beste innboforsikring LOfavør Innboforsikring. Forsikringen dekker alt av innbo og løsøre i hjemmet ditt og har ingen øvre forsikringssum. 

Om du har innboforsikring i et annet selskap i tillegg, bør du si opp denne. For selv om du har to innboforsikringer, vil du kun få én erstatning hvis noe skulle skje. LOfavør sin samarbeidspartner Fremtind kan hjelpe deg med å si opp denne her.

Advokatforsikring 

Som medlem får du fri tilgang til advokat i privatlivet gjennom LOfavør Advokatforsikring. Medlemsfordelen gir deg blant annet ubegrenset juridisk rådgivning fra advokatene i HELP, og dekning av juridiske kostnader opp til 3 millioner kroner i en tvist når saken må løses ved klagebehandling eller i retten. Forsikringen gjelder deg som medlem, din ektefelle eller samboer og hjemmeboende barn under 20 år.  

Reiseforsikring 

Som medlem får du tilgang til LOfavør Reiseforsikring. Både du og din nærmeste familie kan reise trygt hele året, og forsikringen dekker alle typer reiser. Med LOfavør Reiseforsikring er du dekket fra du går ut døra i hjemmet ditt. Du kan reservere deg mot denne forsikringen. 

Uføre- og ulykkesforsikring

Som medlem i Skolenes landsforbund kan du i tillegg tegne SL Uføre- og ulykkesforsikring. Forsikringen er spesielt tilpasset våre medlemmer og er et ekstra sikkerhetsnett i tillegg til ordninger du allerede har gjennom det offentlige, arbeidsforhold og tariffavtaler. Forsikringen består av både uføreforsikring og ulykkesforsikring for hele familien. 

Fordelsprogrammet LOfavør

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er medlem i et LO-forbund. Med over 1 million medlemmer i ryggen har LO kraft til å forhandle frem gunstige og trygge forsikringsavtale for deg i privatlivet.

Forsikringene leveres av Fremtind.

HELPpodden

Rett skal være rett. For alle!
HELPpodden gir juridiske tips og råd i hverdagen.