Uttalelse fra Landsstyret: Tidenes Venstre-håndsarbeid

Venstre opptrer som et tydelig vingleparti som synes det er viktigere å være i posisjon enn å lytte til lærerne og organisasjonene.   Skolenes…

16. mars 2016

Runar Nørstad

Venstre opptrer som et tydelig vingleparti som synes det er viktigere å være i posisjon enn å lytte til lærerne og organisasjonene.

 

Skolenes landsforbund er frustrert og særdeles skuffet over at det såkalte skolepolitiske partiet Venstre ga sin støtte til regjeringspartienes dolking av lærerne i kompetansestriden. 

Landsstyret i Skolenes landsforbund var nylig samlet til møte på Sørmarka, 14.- 16. mars, og registrerte med vantro nyheten om at statsråd Torbjørn Røe Isaksen hadde klart å overtale Venstre til å gi sin støtte til å få realisert avskiltingen av lærerne.

Kampen mot denne ugjerningen kommer til å fortsette helt til ny regjering overtar og forhåpentligvis avvikler denne galskapen som er satt i gang, uttaler Landsstyret.

Det er en forutsetning at slik påkrevd etter- og videreutdanning finansieres fullt ut for de dette gjelder, krever Landsstyret.

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

Landsstyret i Skolenes landsforbund, Sørmarka. (Foto: SL)
Landsstyret i Skolenes landsforbund samlet til møte på Sørmarka. (Foto: SL)

 

Relevante lenker:
SL: – Sirkus Kompetansekrav fortsetter
SL: Enighet om overgangsordning for lærere
SL: – Norske lærere fortjener å bli lyttet til
SL: Står fast på at kompetansekrav skal ha tilbakevirkende kraft
SL: – Seig kamp om lærernes kompetanse[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]