Drøftet strategi på Hell

Fylkesstyrene i Nord- og Sør-Trøndelag har vært samlet på Hell for å legge en strategi for SLs videre arbeid i Trøndelag.   Fylkesleder Bodil…

19. august 2016

Runar Nørstad

(Foto: SL)

Fylkesstyrene i Nord- og Sør-Trøndelag har vært samlet på Hell for å legge en strategi for SLs videre arbeid i Trøndelag.

 

Fylkesleder Bodil Gullseth i SL Nord-Trøndelag har tidligere fått løfter om nødvendig bistand fra forbundet til de to trønderfylkene på grunn av fylkessammenslåing.

Stortinget har sagt ja til at Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag kan slå seg sammen til ett fylke fra og med 1. januar 2018.

Torsdag og fredag var fylkesstyrene i de to fylkene samlet for å drøfte utfordringene knyttet til fylkessammenslåingen.

 

Relevante lenker:
SL: Hvordan organisere SL i framtida?
SL: Styrer mye av arbeidstiden selv

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

20160819_Hell_Nord_Sør_2
Representanter fra fylkesstyrene i Nord- og Sør-Trøndelag møttes på Hell torsdag og fredag. (Foto: SL)

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]