Skolenes landsforbund har det beste studenttilbudet

Denne våren har vist styrken i å være med i et LO-forbund. Og visste du at det er et eget lærerforbund i LO? Bli med i Skolenes landsforbund og bli en del av det sterkeste laget. Vi har også det beste tilbudet for deg som er student.

3. mai 2023

Runar Nørstad

Kafia Hashi Mohamud studerer til å bli lektor. Hun ble med i Skolenes landsforbund fordi hun ønsket å bli med i et LO-forbund, og fordi de har det beste studentmedlemskapet. (Foto: SL)

Privat sektor måtte ty til streikevåpenet for å få til et godt lønnsoppgjør i privat sektor. Dette banet veien for et historisk godt oppgjør for lærere og andre kommunalt ansatte.

Nylig kom kommuneoppgjøret i havn med en ramme på 5,4 prosent.

– Målrettet og godt samarbeid har sørget for et godt resultat for lærere. Resultatet bidrar til reallønnsvekst for hele laget, sier forbundsleder Mette Johnsen Walker.

Nå kan også du bli medlem i Skolenes landsforbund og bli en del av LO-laget, laget som får gjennomslag i lønnsforhandlinger.

– Jeg ble med i Skolenes landsforbund fordi jeg ønsket å bli med i et LO-forbund og fordi de har det beste studentmedlemskapet. Dette passet meg best siden jeg studerer til å bli lektor, sier Kafia Hashi Mohamud som også arbeider på Hersleb Videregående skole i Oslo.

Bli med i Skolenes landsforbund du også!

Les mer og meld deg inn her

Er du nysgjerrig på å vite mer, men ikke helt klar for å melde deg inn? Bli bedre kjent med oss i vårt nyhetsbrev her