Kurs for nye tillitsvalgte

Skolenes landsforbund inviterer nye tillitsvalgte på nybegynnerkurs med sentrale tillitsvalgte i Oslo 16.- og 17. april. Påmeldingsfrist: 6. april.   – Kurset er beregnet…

20. mars 2018

Runar Nørstad

Skolenes landsforbund inviterer nye tillitsvalgte på nybegynnerkurs med sentrale tillitsvalgte i Oslo 16.- og 17. april. Påmeldingsfrist: 6. april.

 

– Kurset er beregnet på deg som er ny tillitsvalgt i KS-området og ikke har hatt opplæring i tillitsvalgtarbeid. De som ikke kunne delta på kurset i fjor høst vil bli prioritert. Pågangen til disse kursene er stor, sier  2. nestleder Chris Gøran Holstad.

– Målet et er å gjøre deg tryggere i rollen som tillitsvalgt. Vi vil gjennomgå de viktigste lover og avtaler du må ha oversikt over, og gi råd og tips om hvordan bli en god og trygg representant for SL på medbestemmelsesmøtene, fortsetter Holstad.

Reise og overnatting:  Dekkes av SL. Det er plass til maks 20 deltakere på kurset, som gir rett til frikjøp etter Hovedavtalen KS Del B § 3-6, for valgte tillitsvalgte på arbeidsplassen.

Kursholdere: Forbundssekretær Bodil Gullseth, forbundssekretær Mette Johnsen Walker, 2. nestleder Chris Gøran Holstad og SLs seniorrådgiver Gunnvor Sen.

Kurssted: Anker Hotel (sentralt i sentrum)

 

Påmelding

Send e-post med navn, arbeidssted, fylke, verv og tidspunkt for når du ble tillitsvalgt til forbundssekretær Mette Johnsen Walker, mjw@skolenes.no, innen 6. april.

Vi sender de påmeldte «frikjøpsbrev» som skal leveres arbeidsgiver.

 

Skolenes landsforbund på Facebook!