Ny som tillitsvalgt? Meld deg på kurs!

Skolenes landsforbund inviterer nye tillitsvalgte på nybegynnerkurs med sentrale tillitsvalgte i Oslo 26.- og 27. november. Påmeldingsfrist: 16. november. – Kurset er beregnet for…

19. oktober 2018

Runar Nørstad

Skolenes landsforbund inviterer nye tillitsvalgte på nybegynnerkurs med sentrale tillitsvalgte i Oslo 26.- og 27. november. Påmeldingsfrist: 16. november.

– Kurset er beregnet for nye tillitsvalgte, eller tillitsvalgte som ikke tidligere har vært på sentrale kurs og som har behov for å bli oppdatert i aktuelt lov og avtaleverk, sier 2. nestleder Chris Gøran Holstad.

– Målet er å gjøre deg tryggere i rollen som tillitsvalgt. Vi vil gjennomgå de viktigste lover og avtaler du må ha oversikt over, og gi råd og tips om hvordan bli en god og trygg representant for SL på medbestemmelsesmøtene, fortsetter Holstad.

Reise og overnatting: Dekkes av SL. Det er plass til maks 20 deltakere på kurset, som gir rett til frikjøp etter Hovedavtalen KS Del B § 3-6, for valgte tillitsvalgte på arbeidsplassen.

Kurssted: Anker Hotel (sentralt i sentrum).

Tid: Mandag 26.- og tirsdag 27. november 2018.

Påmelding: Send e-post med navn, arbeidssted, fylke, verv og tidspunkt for når du ble tillitsvalgt til kontormedarbeider Helene Rathke, hr@skolenes.no.

Innhold på kurset (trinn 1): Hovedavtalen, hovedtariffavtalen, arbeidsmiljøloven, medbestemmelse/drøftinger, arbeidstidsavtalen, tillitsvalgtsrollen, arbeidsgivers styringsrett.

Påmeldingsfrist: Fredag 16. november

Etter påmelding får dere tilsendt en mail med frikjøpsbrev, samt detaljer om reise/bestilling av billetter.

Skolenes landsforbund på Facebook!