– Derfor ble jeg medlem i SL

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]…

18. august 2015

Runar Nørstad

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»]

Berit Hågensen, medlem av SL siden 1999.
Berit Hågensen, medlem av SL siden 1999.

 

Berit Hågensen ønsket et medlemskap i en organisasjon som var medlem av LO.

40-åringen er i dag kontaktlærer ved Breilia skole i Hammerfest i Finnmark.

– Hvorfor meldte du deg inn i Skolenes landsforbund (SL)?

– Først og fremst fordi jeg ønsket et medlemskap i en organisasjon som var medlem av LO. En sterk fagbevegelse er etter mitt syn den viktigste bærebjelken i den norske suksessen. Arbeiderbevegelsen, der faglige rettigheter og politikk er to sider av samme sak, har vært ekstremt viktig for utviklingen av velferdssamfunnet. I tillegg liker jeg tanken om å samle alle som  arbeider innenfor skole – uavhengig av profesjon – og sammen arbeide for en god skole til alle elever, uavhengig av sosial bakgrunn, evner og kultur.

Navn: Berit Hågensen

Alder: 40

Stilling: Adjunkt (kontaktlærer i ungdomsskole)

Medlem i SL siden: 1999

Verv: Har per i dag ingen verv i SL. Har tidligere vært fylkesleder i Finnmark, HTV i Hammerfest kommune og tillitsvalgt på Breilia skole.

Er i dag politisk aktiv i Hammerfest kommune som representant for Ap i kommunestyre og formannskap, gruppeleder i Ap og leder for hovedutvalget KOU (kultur, omsorg og undervisning).

 

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]