Webinar: Skal du søke lærerjobb?

Blant deltagende studentmedlemmer trekker vi 10 vinnere av Foodora gavekort på 500 kroner. Bor du på et sted uten Foodora, og blir trukket ut,…

18. januar 2022

Runar Nørstad

Skolenes landsforbund inviterer til webinar om jobbsøking og intervju, tirsdag 25. januar klokken 18.00.

Blant deltagende studentmedlemmer trekker vi 10 vinnere av Foodora gavekort på 500 kroner. Bor du på et sted uten Foodora, og blir trukket ut, finner vi en annen løsning.

Webinaret ser du her (fra kl. 18.00)

Temaene for webinaret er:

  • Hva bør en jobbsøknad inneholde?
  • Hvordan foregår et jobbintervju?
  • Hvordan foregår en eventuell prøveundervisning og hva ser rektor etter i et jobbintervju?

Du vil få gode råd fra Jan Dag Michaelsen, rektor på Galterud skole i Drammen. Han har mange års erfaring med intervjuer og ansettelsesprosesser. I tillegg vil Bodil Gullseth, 2. nestleder i Skolenes landsforbund, gi råd om blant annet hva en jobbsøknad bør inneholde. Også hun har lang fartstid som lærer og tillitsvalgt.

Ønsker du å stille spørsmål, er det selvfølgelig fullt mulig.

 – I disse dager utlyses lærerjobber for neste år. Webinaret er i utgangspunktet for studenter og nyutdannede, men alle som tenker på å søke ny lærerjobb er velkommen til å være med. Du vil få tips og informasjon om hvordan du bør gå frem i søknadsprosessen og hva som er viktig i et jobbintervju, sier Asgeir Kabuba Kjeldstad, prosjektsekretær i Skolenes landsforbund.

Husk at studentmedlemskapet i Skolenes landsforbund er gratis!

Her melder du deg inn 

Her ser du arrangementet på Facebook, som er oppdatert med lenke til webinaret på Teams. For å være med i trekningen av gavekort, må du delta i Teams-møtet.