Bruk SLs bilderamme på Facebook-profilen

Medlemmer i Skolenes landsforbund står på for barn og unge. Oppdater Facebook-profilen din med vår bilderamme som viser nettopp det. BILDETEKST: Dette er rammene…

25. mars 2020

Runar Nørstad

BILDETEKST: Dette er rammene som du kan sette på ditt profilbilde – norsk og samisk.

For å synliggjøre den formidable innsatsen landets undervisningspersonell legger ned i den krevende tiden vi er inne i, har forbundet laget en Facebook-ramme som du kan legge over ditt profilbilde, enten du er yrkesutøver, tillitsvalgt eller vil vise din støtte til ansatte i skoler og barnehager.

Bilderammen, med teksten «Vi står på for barn og unge!», er også oversatt til samisk: «Mii bargat garrasit mánáid ja nuoraid veahkehit».

Rammene finner du her

Tusen takk for din innsats!