Oktober går mot slutten, og denne gangen går turen til Vefsn i spalten «Månedens tillitsvalgt»! Bli bedre kjent med Cecilie Meås, plasstillitsvalgt ved Olderskog skole.

Personalia

Navn: Cecilie Meås

Alder: 40 år

Bosted: Mosjøen

Sivilstand: Singel, mor til 2 barn på 13 år og 20 år

Arbeidssted: Olderskog skole

 

Fortell litt om deg selv.

Svar: Jeg er friluftsinteressert. Liker meg i fjellet, skogen og ved sjøen. Selv om det blir gjort for lite. Er alenemor til en tenåring og da medfølger selvfølgelig rollen som supportermamma og mange håndballkamper på tribunen.

Hva opptar deg mest som tillitsvalgt?

Svar: Det som opptar meg er at mine medlemmer skal oppleve rettferdighet og at jeg  er der for dem. Er ganske ny som tillitsvalgt.

Hva engasjerer deg nå?

Svar: Å få på plass gode rutiner mht. samarbeidet med rektor og også klubben til utdanningsforbundet.  Jeg tror på et åpent og tett samarbeid, det hjelper alle parter. Ellers innfører vi læringsbrett i Vefsn-skolene nå, smådetaljer tar mye av min tid.

Hva blir du inspirert av?

Cecilie Meås.

Svar: Av mine kollegaer. De er dyktige folk som alltid står på og har et topp humør uansett hverdagens utfordringer.

Beste film, bok og mat?

Svar: Bøker, tja si det… jeg studerer matematikk 2 i år. Så det blir nok mest lest i pensumbøker som Intentional talk og Five practices. Beste filmen jeg sist så var “A star is born”. Men den store favoritten må nok være Dirty Dancing.

Også må man jo ha mat! Her er asiatisk mat favoritten.

Beste og dårligste egenskap?

Svar: Den beste egenskapen må være at jeg omsorgsfull. Den dårligste er at jeg er en liten hissigpropp.

Hva er en perfekt kveld?

Svar: God mat og drikke med gode venner.

Hvem vil du skryte av?

Svar: Må være Edel Myrflott. Hun er en flott pådriver og motivator som fikk meg med i SL og som tillitsvalgt.

Vi takker for praten med Cecilie, og ser frem til neste tillitsvalgt ut! 😀 

Print Friendly, PDF & Email