Mars nærmer seg slutten, og våren er i anmarsj. Det betyr også at vi skal introdusere denne månedens tillitsvalgt. Denne gangen er det Raymond Edvinsen som er valgt ut. Han er tillitsvalgt ved Mosjøen videregående skole.

Personalia:

Navn: Raymond Edvinsen

Alder: 40

Bosted: Mosjøen

Sivilstand: Samboer/forlovet

Arbeidssted: Mosjøen videregående skole

 

Fortell litt om deg selv

Svar: Jeg er opprinnelig født på Mo i Rana (ikke si det til mine kollegaer her i Mosjøen), men flyttet til Inndyr da jeg var 4. Jeg er utdannet tømrer, men måtte av helsemessige årsaker starte med omskolering i 2009. Av interesser er jeg veldig glad i musikk, dataspill, film og tv-serier. Så må jeg nevne at jeg er en jeg ihuga Arsenal-fan.

Hva opptar deg mest som tillitsvalgt?

Svar: Som tillitsvalgt er jeg opptatt av at spillereglene i arbeidslivet følges. Den største fanesaken må være likestilling og likelønn. Det er viktig for meg at alle har de samme mulighetene og rettighetene i arbeidslivet og at man blir målt på meritter heller enn for eksempel kjønn eller etnisitet.

Hva engasjerer deg nå?

Svar: De siste ukene har fokuset vært opp mot søkertall og struktur for neste skoleår. Utover dette er jeg engasjert i saken om «søkere uten ordinær skolerett». Mosjøen videregående skole er i gang med forberedelsene til å bygge ny skole, noe som naturligvis engasjerer meg mye, både i rollen som tillitsvalgt og som hovedverneombud.

Hva blir du inspirert av?

Svar: Det er mange som inspirerer meg. Både samboeren min og kollegaene mine inspirerer meg veldig og kommer ofte med gode argumenter eller forslag til forbedringer som jeg kan arbeide videre med. Jeg blir også veldig inspirert hvis jeg kommer over urett som er begått i arbeidslivet. Da får jeg lyst til å bidra til forandring.

Beste film, bok og mat?

Svar: Det er vanskelig å si hva som er favorittfilmen, men «Green Mile» og «Shawshank Redemption» ligger i toppsjiktet.

Den beste boka jeg har lest er «Jeg tenker nok du skjønner det sjøl».

Favorittmaten min er finnbiff, taco og pizza.

Beste og dårligste egenskap?

Svar: Jeg er brennende engasjert og ikke redd for å tale min eller andres sak. Jeg står gjerne opp for dem som ikke kan eller ønsker å snakke for seg selv.

Jeg er sta og egen, noe som ikke alltid er positivt. Samtidig er jeg litt for bastant i enkelte tilfeller, noe jeg forsøker å begrense.

Hva er en perfekt kveld?

Svar: God mat og drikke etterfulgt av en god film sammen med samboeren min.

Hvem vil du skryte av?

Svar: Rolf Puntervold og resten av SL forening Vefsn. De gjør en kjempejobb med rekrutering av nye medlemmer i barne- og ungdomsskolen og foreningen har blitt merkbart større i den siste tiden. Nå er det bare opp til oss i videregående å få til det samme.

 

Vi takker Raymond for å gi oss et innblikk i sin hverdag. Takk også til dere som leser denne spalten. Kanskje er det du som blir valgt ut neste gang?

Print Friendly, PDF & Email