Heidi Kristine Brattbakk er nyutdannet adjunkt ved Nord universitet avd. Nesna. Heidi bor på øya Herøy og pendler til Sandnessjøen der hun er kontaktlærer for en 8. klasse ved Sandnessjøen ungdomsskole.

PERSONALIA

Navn: Heidi Kristin Brattbakk

Alder: 24

Bosted: Herøy, Nordland

Sivilstand: Gift

Arbeidssted: Sandnessjøen ungdomsskole

FORTELL LITT OM DEG SELV…….

Svar: Jeg er en 24 år gammel dame fra Mosjøen, som ble ferdig utdannet adjunkt ved Nord Universitetet avd Nesna, våren 2020. Jeg jobber nå som kontaktlærer i en 8. klasse ved Sandnessjøen ungdomsskole, men bor på en øy en ferjetur unna. Ved første øyekast er jeg en rolig og flittig dame, men når du blir kjent med meg er jeg til tider overentusiastisk og en smule rar. Jeg er typen som kan bryte ut i sang og dans på kontoret, men også den som kan sitte helt i min egen verden mens jeg jobber.