Snart er det vår, og i den anledning blir det et comeback for spalten «månedens»! Dette året skal vi bli kjent med noen av foreningslederne i Nordland. Først ut er foreningsleder i SL Ytre Helgeland, Evy Pettersen.

Personalia

Navn: Evy Pettersen

Alder: 40

Bosted: Sandnessjøen

Sivilstand: Gift, 1 barn

Arbeidssted: Sandnessjøen ungdomsskole

 

Fortell litt om deg selv.

Svar: Jeg er veldig glad i å være ute i naturen, både i skogen og ved havet. Utfordrer høydeskrekken min og har begynt å gå litt i fjellet. Målet er å komme meg opp på minst en av toppene på Syv Søstre i sommer. Jeg liker å lese bøker, elsker å reise og oppleve nye steder, ny mat og kultur. Jeg går gjerne på kunstutstillinger og i museum når jeg er på reise. Synes det er spennende å bli kjent med nye mennesker. I tillegg til å være foreningsleder for SL Ytre Helgeland, er jeg også hovedtillitsvalgt i Alstahaug kommune og fylkesstyremedlem.

Hva opptar deg mest som foreningsleder?

Svar: Akkurat nå er det hovedoppgjøret. Det er viktig at alle medlemmene har mulighet til å komme med innspill på hva de mener SL skal stå for og jobbe fram mot. I tillegg er det å få de tillitsvalgte best mulig skolert i avtaleverk mm. slik at medlemmene får best mulig oppfølging og hjelp når det trengs, og ikke minst årsmøtet som skal avholdes om ikke så veldig lenge.

Hva engasjerer deg nå?