Skolenes landsforbund inviterer nye tillitsvalgte på nybegynnerkurs med sentrale tillitsvalgte i Oslo 13.- og 14. mai. Påmeldingsfrist: 26. april.

– Kurset er beregnet for nye tillitsvalgte, eller tillitsvalgte som ikke tidligere har vært på sentrale kurs og som har behov for å bli oppdatert i aktuelt lov og avtaleverk, sier 2. nestleder Chris Gøran Holstad.

– Målet er å gjøre deg tryggere i rollen som tillitsvalgt. Vi vil gjennomgå de viktigste lover og avtaler du må ha oversikt over, og gi råd og tips om hvordan bli en god og trygg representant for Skolenes landsforbund på medbestemmelsesmøtene, fortsetter Holstad.

  • Les også: – Beste kurset jeg har vært på!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Nestleder Chris Gøran Holstad og forbundssekretær Bodil Gullseth ønsker velkommen til kurs for nye tillitsvalgte. (Foto: SL)

Reise og overnatting: Dekkes av Skolenes landsforbund. Det er plass til 30 deltakere på kurset, som gir rett til frikjøp etter Hovedavtalen KS Del B § 3-6, for valgte tillitsvalgte på arbeidsplassen.

Kurssted: Anker Hotel (sentralt i sentrum).

Tid: Mandag 13.- og tirsdag 14. mai 2019.

Påmelding: Send e-post med navn, arbeidssted, fylke, verv og tidspunkt for når du ble tillitsvalgt til kontormedarbeider Helene Rathke, hr@skolenes.no.

Innhold på kurset (trinn 1): Hovedavtalen, hovedtariffavtalen, arbeidsmiljøloven, medbestemmelse/drøftinger, arbeidstidsavtalen, tillitsvalgtsrollen, arbeidsgivers styringsrett.

Påmeldingsfrist: Fredag 26. april.

Etter påmelding får dere tilsendt en mail med frikjøpsbrev, samt detaljer om reise/bestilling av billetter.

Skolenes landsforbund på Facebook!

Print Friendly, PDF & Email