Forbundsfrua – Annes blogg 2017-08-28T10:17:48+00:00
14.nov 2017

Viktig kamp mot tidstyver

Tidstyver

ANNES BLOGG: I arbeidstidsforhandlingene vil Skolenes landsforbund jakte på løsninger som bedre sikrer at lærerne kan holde fokus på kjerneoppgavene i lærerarbeidet.

9.okt 2017

Nytt Storting, nye muligheter

ANNES BLOGG: Situasjonen på Stortinget gir oss håp om en snuoperasjon i skolepolitikken. Påskilting av allmennlærerne kan være jobb nummer én og en prøveballong i alliansen mellom de rødgrønne og KrF.

6.sep 2017

Bruk stemmeretten!

Valg 2017

ANNES BLOGG: Torbjørn Røe Isaksen har framstått som en statsråd med store ambisjoner for skolen. Men har hans politiske styring truffet de utfordringene skolen faktisk har?

24.aug 2017

Når rådmann tar parti med rektor

Det er kanskje forståelig at rådmannen synes det er vanskelig å overprøve rektor, skriver forbundsleder Anne Finborud i blogginnlegget. (Foto: Pixabay/Illustrasjon)

ANNES BLOGG: Det er lett å være belærende i personalkonflikter når vi sitter på sidelinja, og når vi kun har gjort oss kjent med virkelighetsbeskrivelsen til én av partene i en arbeidskonflikt. Det er ikke smart å være enøyd.

19.des 2016

Yrkesfagframstøt med pondus

ANNES BLOGG: Hvorfor kan ikke yrkesfag og idrett kombineres? Hvorfor er idrett reservert til studieforberedende program? Og hvorfor er det ikke anledning til overgang fra studiespesialiserende til yrkesfag, men bare omvendt – uten å dumpe?

Forbundsfrua – om seg selv

SL-leder Anne Finborud. Anne Finborud, leder i Skolenes landsforbund (SL)

Les mer >